HTML

Pólónyomás

Egyedi póló, azoknak, akik mernek különbözni.

2011.03.20. 16:53 polonyomtatas

Gyere tegnapszerkesztés előrébb

Címkék: tegnapszerkesztés

Sziasztok!

Rég nem írtam ide, sajnos most semmi köze nem lesz a pólónyomáshoz a cikknek. Van egy egyetemi feladat és szeretném minél jobban csinálni. Ez egy verseny nem is akármilyen, talán ha itt is hangoztatom jobb lesz mint még soha! A tegnapszerkesztés rejtelmei lesz a mai téma, vágjunk is bele. Leszögezném, hogy ennek az oldalnak nem sok értelme van, talán ennek a bejegyzés tartalmával vetekszik. Gondoltátok, hogyan lehet tegnapot szerkeszteni? Én magam részéről nem tudom a holnapszerkesztésben jól állok, de hát azzal most nem sokkra megyek.

Ismerek egy figurát aki igazán a mestere ennek, de róla később. Az egész februártól tart és azóta próbálkozok vele,de még nem jött össze talán majd holnap, ami úgy ma lesz vagyis hát értem. Egyszer remélem olyan jó leszek mint az előbb említett fickó, becsületes nevén tegnapszerkesztés kapitány. Ő a példaképem, folyton utazik és jobbá teszi a tegnapokat, így egyszerre a jelent is és persze a jövőt, nem semmi! Ha kíváncsiak vagytok utazásaira és tetteire mindenképp nézzétek meg az oldalt, izgalmas és lényegre törő!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://polonyomtatas.blog.hu/api/trackback/id/tr822756294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása